Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

glimt


själen omfamnar hennes kropp
där hon står vänd mot månen

så lös den är
som om himlen kallar

som om stjärnorna lockar
till flygtur utöver det vanliga

hon lättar
inuti

hon inser att ord har ett pris
ett nobelt pris

att livet är poesi
för alla som vill

så landar hon
på altanens hav av månljus
ler mot stjärnorna
tar in sin rosa mårbackapelargon

men dörren
den får stå på glänt





Fri vers av SpamPippiL VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-10-07 21:25



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Helt underbar poesi!! OCH jag ropar mer mer!!!
2012-01-10

    ej medlem längre
så skön, så mycket lust och hopp. tack du, jag låter också dörren stå på glänt...
2011-10-09

  S.A.I. Steve Lando VIP
this, I like
2011-10-08

  lodjuret/seglare VIP
Så kan ett svenskättat Nobelpris hyllas, kanske ser Selma ut så där litet med tanken att har en svenska väl en gång fått pris så må det vara att även herrar må få det i sin tur. Kanske transdrömmer hon om det nu i sin möjligt tänkta himmel, bättre sent än aldrig.
2011-10-07

    Birgersdotter VIP
fin
2011-10-07
  > Nästa text
< Föregående

SpamPippiL
SpamPippiL VIP