Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

The sand

Biljoner, ziljoner röster i sanden
sandkornen viskar ömt
Mitt hjärta spring
låt dig ledas

men havet får mig att drunkna




Fri vers av Carola Viola Hedelius VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-10-19 22:15



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Den här, trots det blida bildspråket, känns mycket väl igen i livet som det är. En väldigt träffande beskrivning med få ord, finstämd också.
Trenne buketter av blomster förtjänte den.
2011-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Carola Viola Hedelius
Carola Viola Hedelius VIP