Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vågar du söka efter mig där?


I det mörkaste hålet

Egentligen så vet jag inte hur jag ska börja
för allt får mig att vilja falla.
Falla långt långt ner i det djupaste hålet,
det hål som ingen vill söka efter.

Men du min vän,skulle du försöka fånga mig
om jag någonsin skulle falla?
Eller om jag föll,skulle du följa efter
och hämta mig hem?

I det mörkaste hålet där oro och svek finns
skulel du våga söka efter mig där?
Jag skulle förstå dig om du lät mig va,
för inte vill du också dras med?

Men om du verkligen älskar mig som du säger,
då skulle du väl rädda mig?
För om du gjorde det så sule jag veta
att du verkligen älskar mig.




Övriga genrer av Manal
Läst 284 gånger
Publicerad 2004-07-25 21:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal