Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag ska fånga dig min vän.


I det mörkaste hålet II

Min vän är borta,världen har slukta honom
han har hamnat i det mörka hålet.
Det hål som ingen kan nå,
inte ens om man fösöker.

Men jag undrar om han hör mig,för om han gör det
så tror han på sig själv mer.
Det vet jag för det har han sagt

Så varje morgon ock kväll ber jag för honom
jag ber för att han ska komma tillbaka.
Varje dag pratar jag med honom
som om han vore här.

För visst,jag tror att han hör
om han lyssnar riktigt noga.
Jag ska fånga honom fårn det djupa hålet
hur lång tid det än tar.

För han,han fårngade mig när jag föll
han räddade mitt liv.
Nu är det min tur att rädda hans.




Övriga genrer av Manal
Läst 274 gånger
Publicerad 2004-07-25 21:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal