Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag vill lägga pannan mot din och säga att allt är bra


jag har inte sett dig
på flera månader
inte slagit numret
fingrarna fortfarande kan utantill
jag kan inte dina tider längre
vet inte om du är vaken timmar som de här
vet inte om någons axel ligger bredvid
de timmar då du sover

jag vet inte hur dina ögon ser ut
när hösten kommer svepandes fram
vet inte hur din bröstkorg höjs och sänks
när du andas in den där luften
som säger att första snön
kommer imorgon

jag vet inte
om du någonsin tänker på mig
om någon värme väller fram
de gånger jag blinkar förbi
i dina tankar
jag vet inte om det vi var
har lämnat några som helst spår

jag vet inte om du vet
att jag har sparat dig hos mig
att jag har ett orosstygn i hjärtat
att jag alltid är rädd
att något ska hända
att se sorgliga filmerna
lämnar en eftersmak
som påminner om dig
i mina bultande kamrar

att jag tänker på dig
när bussarna lämnar stationen
att jag blundar
och andas ut






Fri vers av Talema
Läst 375 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-10-26 20:05



Bookmark and Share


  Cahaya
Så längtansfullt och varmt skrivet. Med en ton av skörhet och sorg... Mycket fint!
2011-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Talema
Talema