Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
28-10-2011 Fredag. I morgonens mörker.


Tills jag vet, min vän

Du kom till mig i gryningen
som en välsignande tanke.

Jag läste dina rader
och blev varm i själen.

Någon tänker på mig
var min reaktion
över det trevande
sökandet efter samförstånd.

Dina uppmuntrande ord
värmde höstens stormiga kyla.

Just när allt var förbi och stängt.

 

Nu när jag druckit mig smärtsam
och hopplöst ensam.
Behöver jag tröst att vila
mitt hjärta mot din
uppmuntran.

Tills jag vet att vi är på väg

min vän,

vill jag höra av dig.




Fri vers (Fri form) av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 131 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-10-29 12:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så mycket smärta, längtan och ensamhet som ryms i dina ord, att det nästan tar andan ur mig...starkt skrivet.
2011-11-09

  wildrose
Älskade den här innerliga texten.
2011-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP