Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

f r i d l y s t


inte borttappad, inte längre.
men ändå fridlyst för att inget lyckas nå det
som egentligen borde väckas vid liv.
siden band kring minnena, obetingade. memoar
men likväl när sandkorn villar mig bort till brytande havs vågor
tror jag att snäckskalen uppfyller min längtan
efter just, det levande som inte får utlopp
för allt liv.




Fri vers av trasdocka
Läst 547 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-01-13 15:36



Bookmark and Share


  bq
"...snäckskalen uppfyller min längtan
efter just, det levande som inte får utlopp
för allt liv. "

Vackert. konkret..tunn i känslig andning...för allt liv
2006-01-13
  > Nästa text
< Föregående

trasdocka
trasdocka