Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det finns en finurlig sak som kallas upphovsrätt. Alltså kopiera/sno inte andras verk och låtsas att det är ditt . Jag vill bara upplysa er om detta!


Svart Infektion

Jag studerar den verklighet som är vår...
Det gör ont att se oss så här - utlämnade åt oss själva - döda ting i en grym o naken värld.
Vi hostar ur oss onda förgiftade ord - bakterier som äter på oss inifrån.
Vi insjuknar - blir uppslukade av ett mörker,
en efterföljande kyla o till sist inträder tystnaden.
Tystnad - ett tillstånd som skrämmer,
eftersom vi då vet;
att man är fullständigt ensam - kvarlämnad åt sitt öde...


© 2011 Celticgirl




Fri vers av Celticgirl VIP
Läst 324 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-11-02 00:28



Bookmark and Share


  Sommarnattsljus
"Svart Infektion" Vilket perfekt namn på den smärtsamma insikt som texten beskriver. Bra beskrivning av vår existensiella ensamhet.
2012-08-27

    Azra
Du beskrev mina känslor
2012-08-15

  Nathalia
Bra skrivet. Gillar det där med förgiftade ord.
2011-12-11

  Ninananonia VIP
Orden dina känns i hjärtat...
2011-11-28

  Mr Lindemann VIP
Att höra in tystnaden och se det ordlösa tingen där
2011-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl VIP