Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag Sjunger Stunden..

Som himlens leende musik vaggar mig stunden vaken, sömnens önskebön i ensamhet

Ty jag sjunger månordens tankar stilla

Jag dansar molnstegens känslor tyst

Du kära ängel stanna hos min längtan när dagens frusna otryggt tränger på

Lys upp mitt skrämda mörker

Stanna föralltid kvar min älskade vän

Låt mig känna din fina hands ömma värme,

Din kärleksfulla närhet

Och håll om mig i din vackra tröstande famn

Säg o lova i vida stjärnblicken att alltid finnas bland nattens skymda sorgers tårar o ljusa drömmar därhos

Och jag ska i hjärtat sjunga själens dans evig;

Jag älskar dig min vänaste ängel




Fri vers av Mona Drugge
Läst 423 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-11-04 01:01



Bookmark and Share


  Maj-Lis VIP
Så vackert
2011-11-05

  Anira
Tack !!! vacker text ...vackra ord i en underbar slinga
2011-11-05

    Birgersdotter VIP
En vacker underbart dikt..men fantastiska ordslingor..månord
moln steg...
2011-11-04

  L Patrik W Johansson VIP
Återigen låter den som ett svensköversatt engelskt poem

då jag ser engelsk lyrik som klassiker
är det någonting bra

även om ordet stunden ursprungligen är tyskt
för timma eller stund
=)

blir hela texten svensk...

Be well,
LPWJ
2011-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Mona Drugge
Mona Drugge