Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

36 år har gått


Mamma

Idag är det 36 år sedan du dog

Det är en lång tid

Sista gången vi sågs var du annorlunda

Du visade att du brydde dig om mig

Anade du att din tid var på väg att ta slut

Du dog i en trafikolycka på väg till jobbet

på ditt första barnbarns 1-årsdag




Fri vers av eva m h
Läst 289 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-11-05 14:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

eva m h