Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Novemberdag


Grådisig höstdag

sömndrucken utan solljus

vaknade aldrig




Bunden vers (Haiku) av eva m h
Läst 229 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-05 15:19



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Nej det finns dagar som aldrig blir morgon - väl uttryckt
2011-11-20

  lodjuret/seglare VIP
ibland sover dagen sig igenom nattens sömnlöshet
2011-11-05
  > Nästa text
< Föregående

eva m h