Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

med natten kom så ljuset

 

så vandrade jag aldrig i solen
blommor i kransar och midsommaräng
volanger kring knäna
tusenskönor i ring

 

vattnet ~ månen

 

och bländades länge av glittret
delar landade i mitt hår
andra i snår
men mest landade det nog inte alls

 

 

silver i natten




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 136 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-11-08 21:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP