Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(del av en längre historia...)


hm

...som en ballong fylld av helium
svävar du
bort från mig
med mitt hjärta
i ett snöre


jag flämtar efter luft
blir blå av andnöd
men här finns inget syre kvar
du tog regnskogen med dig när du försvann




Fri vers av Zam
Läst 274 gånger
Publicerad 2004-07-26 21:05



Bookmark and Share


  reback
utan syre inget liv - en annan människa kan betyda allt o även ta med sig allt - bra skrivet...återigen...
2004-08-19

    nilla
jätte bra =) gillar den jätte mycket!
2004-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Zam
Zam