Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Olja på duk

Zinkvitt är jag
Du är bränd umbra

Du späder, ändrar toner och laverar
Fogar dig för alla - du vet din plats

I dig syns penseldragen tydligt
Du är nyanser,
skuggorna som oftast bara anas

Zinkvitt är jag
Högdagrar

Jag skvättes hit på måfå
Över dig
och överglänser utan misskund




Fri vers av Tomas Söderlund
Läst 176 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-11-09 23:30



Bookmark and Share


  RosieLoveHeart
ursäkta ord val men fyyy f-n vad bra !!!!
2011-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Söderlund
Tomas Söderlund