Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyckan kom och lyckan gick

Öppen! Eller ska vi säga naken,blottad?
Kan du se Mitt inre? 
Alla såren... 
Jag har försökt att fylla dem med lycka

Säger bara:
Lyckan kom och lyckan gick




Fri vers av Carola Viola Hedelius VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-10 01:00



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
må den komma om o om igen, men där även stanna, växa, fastna - leva.
2011-11-11

  Algotezza VIP
Starkt - med få ord! Mycket läsvärt! Du ger raderna ur Barnens bön en förnyad aktualitet.
2011-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Carola Viola Hedelius
Carola Viola Hedelius VIP