Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En hopknycklad pappersboll

En hopknycklad pappersboll
flyger genom rummet
landar på hennes bänk
Bara jag ser det
läraren sitter och maler på
om adverbial och interjektioner
och hela klassen ligger i dvala
Hon slätar ur lappen
lockarna krusar sig
hon ser upp och ler
nickar och blinkar med ena ögat
mot honom
pennan raspar
när hennes nätta manikyrfingrar
skriver tillbaka
ett meddelande om kärlek
ett kärleksfullt svar
ett perfekt par
Pennan i mina händer bryts
när mitt hjärta brister
en liten hopknycklad lapp
ett litet hopknycklat hjärta
i ett klassrum i dvala




Fri vers av Missi VIP
Läst 333 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-01-15 11:50



Bookmark and Share


  Rachel Roth
tycker du får fram otroligt skarpt hela händelseförloppet och mot slutet...den där särskilda känsla av besvikelse som sprids i hela ens väsen....
2006-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Missi
Missi VIP

Mina favoriter
dina ögon