Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite som en saga..


Tornet som är så smyckat


Hon bor högst upp i det tornet,
tornet som är smyckat i de vackraste blommorna.

De är röda,gula,vita,rosa och lila
de är underbara och doften.

Doften är så ljuv

Hennes prins har klätt henne i diamanter
och i de allra vackraste ädelstenarna.

Han flyger över hela världen för hennes skull
bara för att han älskar henne.




Övriga genrer av Manal
Läst 306 gånger
Publicerad 2004-07-27 00:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal