Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ro öh nej!

lost i en värld av stjärnor som inte finns
planeterna hittar mig, men jag vill inte bo där


du förför
och förstör
min sinnesrubbning
varför hittar inte jag
just

dig

ursäkternas drottning

Om jag fick dig i mitt liv
skulle jag då vara lycklig
eller skulle jag hitta ytterligare en ursäkt

Hur kan man längta till något man inte har känt?
Hur kan man känna i sitt sinne
Hur kan man egentligen veta

jag lämnar det till dig....





Fri vers av Carola Viola Hedelius VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-11-15 17:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carola Viola Hedelius
Carola Viola Hedelius VIP