Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig densamme

Lykoruset har spårat ur
Halvhjärtat ser jag allt som
en stråle ljus
Du vänder dig mot mig, med en längtan i din kropp
När ska det ske?
Hur länge ska du behöva vänta på ditt Steg
Du vet väl om att fotspår vandrar med dig
Men, men även du och jag flyr
Vi kontrar av världen 
Synden tar sig, sitt slut till fånga

Låst 
Berövad
Men ska vara lycklig
Inte tänka bara vara
I ett stånd av salighet
Lätt?
Jag förlorar mig själv, ser ingen utväg
Drömmen krossas i spillror
Har krossat för många speglar, för att jag ska kunna hinna i fatt livet

Minns dina ord aldrig densamme 
Med slutklämman dröm och glöm
Men varför drömma?
Har redan glömt hur det var kärleken mellan två
Säg mig, hur är den nu?
Säg mig är den fantastisk verkligen?
Kan det bara, bara vara vi?
Inga andra ögon, på oss, på dem
Inga ord som splittrar?

Tror du på en själsfrände?
Dock inte jag!
Nej endast naken och grubblar 
Ser hur världen får sina chanser
Begäret får aldrig sin lycka
Måste ändå, ja, jag är lycklig...




Fri vers av Carola Viola Hedelius VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-11-17 09:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jesus skonar dig om du skonar oss. Lägg ner ditt konto horhelvete!
2011-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Carola Viola Hedelius
Carola Viola Hedelius VIP