Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag är stark

eviga vindar
piskar hårt
och vi faller ständigt
säger du
krigaren

varför är du så rädd
för att dö
när hela livet
lät dig blöda
och du är full
av sår

håller mig fast
din hals
är stark
och jag väger ingenting
när du bär

min enda rustning är
flykten
drömmarna

som ledde mig
till dig

det finns meningar
som är lyckliga
trots att jag inte förstår

du är min vän
mitt hjärtas beskyddare
din kärlek
gör mig svag
när jag borde
vara hållbar

men döden var min
lättnad
slutet var
min stridande klinga

mantrat,
orden på min grav

men i dina blickar
vill jag vara
under dina händer vill jag
känna

i din kärlek
får du mig att vilja
finnas

där blir jag svag
där faller mitt svärd
tungt, för händer
som vill älska

l e v a




Fri vers av Ex¤animo
Läst 248 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-17 13:34



Bookmark and Share


  arcoiris VIP
Jag är mållös- återigen.
2011-12-04

  gömd
en som älskar på detta sättet, förtjänar inget mindre än att älskas tillbaka.starka ord som passar titeln!
2011-11-22

  lisa"puzzle"svensson
kärlek som varar en evighet...
2011-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo