Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tusenårsriket beskrivet i Jesaja 11:6 och Hosea 2:18 och 21 är något som jag längtar efter då det ska bli fred på jord i tusen år innan det Nya Jerusalem kommer ner Uppenbarelseboken 21 Tillägnad min vän emca~Vargkvinnan i första hand.


Vargar bo tillsammans med lamm


...och pantrar ska ligga tillsammans med killingar

kalvar, lejon och gödboskap ska samsas

kor och björnar likaså beta tillsammans

och lejonen ska äta halm som oxar

som i Edens lustgård före syndafallet



ett spädbarn ska leka invid huggormshåla

ett nyss avvant barn ska sträcka ut handen

efter en basilisks öga.



På Guds heliga berg ska man inte göra vad ont är

ty landet ska vara fullt med Herrens kunskap

som havsdjupet är fullt av vattnet



Hednafolken ska söka telningen från Isais rot

där han ska stå som ett baner för folken

och hans boning ska var idel härlighet



Den dagen ska Herren sluta ett förbund med djuren.

Båge och svärd skall sönderbrytas

och landet få bo i trygghet



"Och det skall ske på den dagen,

att jag skall bönhöra, säger Herren;

jag skall bönhöra himmelen,

och den skall bönhöra jorden."




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 1385 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2011-11-18 08:36



Bookmark and Share


  aol
det kommer att bli som en underbar dröm när vi stiger upp i himlaljuset, bra sant skriftat fina Bibbi,
2012-08-30

    ej medlem längre
Undrar när det sker,det har varit tal om det ett tag.........
2011-12-20

  mare VIP
Underbart !!
2011-11-23

  Kerstin VIP
Tänk vilken dag det ska bli !!!
2011-11-20

    ej medlem längre
Ja, den här texten är verkligen himmelsk en bild och önskan om fred mellan allt och alla!
2011-11-18

  walborg
Den himmelska friden
2011-11-18

  Seglaren
Ja, det vore en tid att önska.
För alla.
En förklaring eftersom jag inte visste vad en basilisk är:
*Basilisk är ett mytologiskt monster. Enligt myten hade basilisken en andedräkt som kunde sveda jorden och EN BLICK SOM KUNDE DÖDA ALLT.
2011-11-18

    ej medlem längre
Bilden en kär vän från barnkammartiden!
2011-11-18

  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Men...detta var verkligen fint att få läsa.. så upplysande (bokstsavligt o bildligt...:) Tack Bibbi för ditt så fina gehör och gensvar!
2011-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP