Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förkrosselsens paradox


Jag måste gå sönder

för att bli hel




Fri vers av eva m h
Läst 269 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-11-20 15:23



Bookmark and Share


  Siggesdotter
En mycket STOR sanning - som kanske inte alla förstår??
2013-03-12

  Michaela Dutius
ja sant - bra sagt
2011-11-20

  Larz Gustafsson VIP
Det ligger enormt mycket i detta.
Vetekornets lag t ex.
2011-11-20
  > Nästa text
< Föregående

eva m h