Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Han ska flytta,lång långt härifrån.Till ett annat land.


Snälla flytta inte


Älskling
kom och bo hos mig här.

Älskling
min dörr är alltid öppen.

Älksling
jag ber dig på mina bara knän

Älskling
Flytta inte ifrån mig

Men älskling
jag förstår dig

Du måste
börja om på nytt med din familj.

Jag lovar
att jag förstår

Men
jag vill INTE leva utan dig.

Du,
är mitt hjärta,min själ,varenda andetag

Älskling
vem ska nu mig trösta?

Fan va
jag älskar dig!




Övriga genrer av Manal
Läst 385 gånger
Publicerad 2004-07-27 13:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal