Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alive?

Många tomma öden.
Förväntas att få leva.




Fri vers av Carola Viola Hedelius VIP
Läst 390 gånger
Publicerad 2006-01-16 18:31



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Men det som är tomt kan fyllas med något.
Man kan ju t ex tycka att jag är en nolla.
Men en nolla kan fyllas med något.
Den är som ett oskrivet ark. Som framtiden, enligt Joe Strummer.
Alla vill bli 1:a. En 1:a kan man inte fylla...
Den är ett fulbordat faktum. Fait accompli.
2008-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Carola Viola Hedelius
Carola Viola Hedelius VIP