Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Novemberslut


Stormen har dragit bort

En grå dag och ett tänt ljus

Väntar på snö




Fri vers av eva m h
Läst 288 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-11-29 09:50



Bookmark and Share


  Anna*
Precis så! =0) Även om jag inte väntar på snön ... den får gärna dröja för min del *ler*
2011-12-03

    AA VIP
Bra. Enkelt. Talande.
2011-12-03
  > Nästa text
< Föregående

eva m h