Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det gäller säkerhet trollkarlen

 

och du gud

jag har flyttat hemifrån
för att vandra i stadens oaser

för det är trots allt så
att risken för att bli våldtagen
är många gånger större
i det egna hemmet
av en närstående man
än av en okänd man i en park

 




Övriga genrer av Lili Samuelsson VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-11-29 19:52



Bookmark and Share


  Cahaya
Usch... Illa. Man blir beklämd och förbannad... Och din text berör verkligen något viktigt... Tack!
2011-11-29

  Nina Ahlzén
bra, sant, tragiskt
2011-11-29

  PPQ
Intressant text det väcker en lust att fundera
2011-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Lili Samuelsson
Lili Samuelsson VIP