Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Har jag varit död?

Långsamt
kommer orden
som de första dropparna
landar på en uttorkad
tunga
Och uttorkad har jag varit

har jag varit död, så
säg att jag lever 

nu
när
jag skriver
igen




Fri vers av Missi VIP
Läst 343 gånger
Publicerad 2011-11-29 20:41



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
Fint sparsmakat
och welcome back !
2011-11-29

  rebecca d
hej, ja, då lever du...så bra.
fin dikt!
2011-11-29

    Nicklas VIP
Välkommen tillbaka!
2011-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Missi
Missi VIP

Mina favoriter
dina ögon