Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Himlaspel (tanka)

 

lädersträngsmolnen

strigeln glider betänksamt
mot månskärans egg

fågelsträck, uppkluven ved
singlar iväg mot söder




Bunden vers (Tanka) av Tomas Söderlund
Läst 217 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-11-30 22:07



Bookmark and Share


  Börje Larsson
snygga associationer......
2011-12-02

  Minkki VIP
skön - tack för strigeln, jag hade glömt att sådana finns
2011-12-01

  Njord
Ja så skarp var den i går natt. Välrakad vers!
2011-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Söderlund
Tomas Söderlund