Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till Amerika

Min resa börjar närma sig
mitt hjärta lyckligt slår
till Amerika och sonen
det blir en glädjens tår
och tiden som där varar
ska fyllas utav joy*
för min lycka blir fullständig
att få vara hos min boy*








mare







Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-06-01 12:23



Bookmark and Share


  ULJO
Lycka till!
2012-06-04

  Maj-Lis VIP
Vilken lycka
2012-06-01

  ResenärGenomLivet VIP
Du kan väl hälsa till mina släktingar som bor där. "Smile!"
2012-06-01

  the apache kid VIP
Bon Voyage!
2012-06-01

  Anjeska
Jag gillar din spontana skrivarstil!
Du sätter verkligen ord på det du känner!
Lycka till "over there"!
2012-06-01

  Bibbi VIP
Lyckliga Du!

Jag gläds med Dig.
2012-06-01
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP