Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan drömmarna finns inte realiteten kvar...

 

 

Det blåser kalla vindar utanför min dörr.

Musiken får mig att minnas saker från förr.

 

Kylan från vindarna tar sig in genom skarvarna.

Förbannar fuskbyggarna, hatar de jävla slarvarna. 

 

Musiken får mig att hålla värmen och att drömma.

Till en taverna med havsutsikt, försvinna och bara glömma.

 

Till drömmarna jag somnade med harmoni i själen.

Vaknade upp ...




Fri vers av Kape
Läst 408 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-06 17:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kape
Kape