Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill sitta på en grekisk taverna med ett glas rött...



Vill sitta på en grekisk taverna med ett glas rött,

låtsas förstå språket och njuta av en mör bit kött.


Bada fötterna i vatten med exotiska fiskar,

känna ljumma vindar som hemligheter viskar.


Åka tillbaka hem och vara en annan man,

göra det man vill och visa vad man kan.



 




Fri vers av Kape
Läst 337 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-06 18:59



Bookmark and Share


    lory
JAG MED HIHI BRA
2011-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Kape
Kape