Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Håll bara min hand,jag ber inte om mer.


Älska mig Nu

Tänk vad känslor kan göra
med en människa.
Jag visste inte det förut,
men nu vet jag.

Ibland så önskar jag
att jag aldrig fick reda på det.
För ofta så rinner mina tårar
bara för att jag älskar dig så

Älskling,ska kärlek vara så?
att hjärtat gråter.
Älskling,ska kärlek vara så
Att ögonen lider.

Älska mig nu
håll min hand bara.
Jag ber inte om er,
det lovar jag.




Övriga genrer av Manal
Läst 368 gånger
Publicerad 2004-07-28 01:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal