Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

några skinkor spelar oss ett spratt


det går omkring en gris på frölunda torg
han har en röd sidenrosett runt svansen
lite lössläppt är han och han ler mot alla han möter

köper han äpplen att frossa i
han ligger inte på latsidan han inte
vet att allt snart är över

det enda han vill i denna juletid
är att få strosa fritt. en stund bland människorna
leka att han är herre över sitt liv några dagar innan jul




Övriga genrer av Lili Samuelsson VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-09 21:33



Bookmark and Share


  PPQ
du har den där vibrationen jag kan ta på den direkt vad hette den där låten med Totta? den här känns som den ungefär:D vibrationen alltså...
2011-12-10

  Ronny Berk
hoppas med flytväst, som det vattnas i GötesBorg
2011-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Lili Samuelsson
Lili Samuelsson VIP