Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den som tror att det är lätt
att sluta röka
tror fel

 




poltergeist (hastigt nedtecknat utan nikotin)


ibland skulle jag vilja hugga en kniv rätt igenom mitt eget ben, skära upp det och låta köttet välla ut ur. ner på marken och jag skulle skrapa upp och lägga det i en gammal kartong för kinamat. andra dagar skulle jag vilja att någon ond ande skrämde mig så pass att jag tog bilen och körde till macken för att köpa cigaretter. de flesta dagarna står jag ut, men knappast mer.




Övriga genrer av Lili Samuelsson VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-12-11 14:33



Bookmark and Share


    jamjam
Kan inte ens föreställa mig hur svårt det kan vara.. Men jag önskar dig lycka till:) Bra text. Bra beskrivet hur du kämpar
2011-12-13

  Måna N. Berger
Min poltergeist ville nog helst krossa porslin, köra ihjäl orienterare och skälla ut oskyldiga människor. Som tur var höll jag den i schack, annars hade jag knappast sluppit ut från Hinseberg än!

Nej, det är INTE lätt. Nikotin är ett av de starkast beroendeframkallande nervgifterna, så de som säger: "det är bara att lägga av" vet inte vad de talar om!
Jag har dock haft nytta av det i mitt arbete med missbrukare. Jag har kunnat föreställa mig kraften i beroendet, förnekelsen och självbedrägeriet, suget och abstinensen, genom att tänka på egna erfarenheter. Hjärnan är otroligt smart när den vill lura oss!
2011-12-13

  Cahaya
Än en gång... Jäklar vad glad jag är att jag sluppit denna last. Huga... Go for it... hejar på dig och att du ska slippa ramla dit fler gånger nu.
2011-12-11

  Larz Gustafsson VIP
Lycka till i kampen.
2011-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Lili Samuelsson
Lili Samuelsson VIP