Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Oh, ett sådant gott initiativ av Larz Gustafsson!


Ytterligare ett textförslag till den fåniga luciasången

Konstapel Gudfruktsson -
kring gård och stuva
går denne mansperson
tankarna ruva
Ack, han vill gärna klå
ja, med batongen slå
stygga Lucia
stygga Lucia

Hon är som antikrist
tycker konstapel G
en gräslig feminist
men läcker att se
hon är så söt och fin
Mmm - som en giftpralin
stygga Lucia
stygga Lucia

Konstapel Gudfruktsson
suckar och drömmer
om helgon i nylon -
han tjänsten glömmer-
ack, att en gång ändå
in under särken nå......
snygga Lucia
snygga Lucia











Bunden vers (Rim) av papillon
Läst 397 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-12-13 12:06



Bookmark and Share


    Solaris
Vad fint, och roligt(:
2011-12-14

  Carola Zettergren
:):)
2011-12-13

  Lavinia Röd
En sång om den brinnande Gävlebocken och Lucia? Underbart!
2011-12-13

    Urme
fniss: detta är nog hat smurfens sång
2011-12-13
  > Nästa text
< Föregående

papillon