Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Upprörande.

 

 

 

Slaka kukar på rad,

män som inte står upp för kvinnors rättigheter.

 

Och jag ursäktar fittorna som tog denna slutsats fel,

rakt i ansiktet.

 




Fri vers av Kape
Läst 1900 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-14 23:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kape
Kape