Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MIN GATA!

 

 

På min gata i stan.

 

MIN GATA!

 

Var jag kungen över allt.

 

ÖVERALLT!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tur det var en dröm!




Fri vers av Kape
Läst 311 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-14 23:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kape
Kape