Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tetrarött.

 

 

 

 

 

 

Myser med klubbmusik i förortslägenheten. Häller upp ett glas tetrarött i ett kantstött glas. Lever fredagen själv. Funderar på ett händelserikt kapitel jag läst. Eller nej.  Det var en del av livet jag funderade på.  "Dansa hur du vill" är kvällens nästa punkt. En punkt som startar en natt med utropstecken i slutet!

 

 




Fri vers av Kape
Läst 382 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-16 21:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kape
Kape