Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På krogen stod vi där.

 

 

På krogen stod vi där och rökte

Sa inte mycket, men vi såg 

på varandra som om ingenting

annat fanns. Det var så jag kände

och jag trodde du kände samma

sak innan du kysste han som

jag inte såg innan du kysste honom.

Efter det såg jag bara honom så

då bestämde jag mig för att gå hem.

Du fanns, han finns. Det är därför

jag inte svarar när du ringer. Då 

vet du varför. Då vet du....




Fri vers av Kape
Läst 766 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-12-17 02:16



Bookmark and Share


  hets
fint!
2011-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Kape
Kape