Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gör det bara!

 

 

Jag går i andras skor för att jag kan

Traskar på för att förstå varann

 

Går över och bredvid de som sover utomhus

De fryser och saknar, polisen kallar dem för bus

 

Men dem är ju inget mindre än dig eller mig

Bara dragna i smutsen av djävulens lakej

 

Och där står vi och ser på

Låtsas att vi kan förstå

 

Ge en kram, bara lite kärlek

Bli inte den som bara undvek

 

Då mår bättre när du ska dö

Och kan fridfullt säga adjö




Fri vers av Kape
Läst 288 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-17 03:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kape
Kape