Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Jag har gått vilse som ett bortsprunget får. Sök rätt på din tjänare, ty jag har inte glömt dina bud" Inspiration Psaltaren Bild:"David writes Psalms"


Jag har gått vilse


Rannsaka mig, Gud,

och känn mina tankar,

pröva mig

och känn min oro,

se om min väg för bort från dig,

och led mig på den eviga vägen.



På min tid i skolan började min lärare dagen med:



Skapa i mig, Gud,

ett hjärta,

som är heligt

gott och rent

Och med dig

i fröjd och smärta

Oupplösligen förent.



samt:



Alla mina ord

och tankar

Jesus

låt behaga dig!



Kom, o, Jesu,

bliv mig när,

Låt mig bliva

där du är.




Fri vers (Fri form) av Bibbi VIP
Läst 395 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2011-12-17 09:42



Bookmark and Share


  Alva Johnsson VIP
En bön att kunna luta sig mot
och finna trygghet.
2011-12-19

    maija tuori
Så ödmjukt och vacker är Din bön....Jesus är nära oss alltid ..
2011-12-18

  anits VIP
så vackert skrivet, en fin bön
att ta till sig
2011-12-18

  Annie b'larsson VIP
"I skogen finns en glänta, som bara kan hittas av den som gått vilse."
Tomas Tranströmer
2011-12-17

  mare VIP
Dagens skola är annorlunda, Gud ser våra hjärtan !
2011-12-17

  walborg
Minns också morgonandakterna i skolan, där jag satt bekom draperiet på scenen och spelade psalmerna som jag fick välja själv utifrån vilka jag klarade av att spela!
2011-12-17

  marie-helene
Den här texten tar jag till mig,så fin...
2011-12-17

    ej medlem längre
Dessa böner ger en fin början på dagen.
2011-12-17

  Kalle.O
En bön jag sänder för egen del idag:)
Tack för trösterika ord Bibbi!
2011-12-17

  Kalle.O
En bön jag sänder för egen del idag:)
Tack för trösterika ord Bibbi!
2011-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP