Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en text jag skrev för länge sen, som betydde mycket då.
det gör den fortfarande




andas bara i dina ord

 

jag lägger ner mina vapen, jag kastar min penna, jag stänger min låda med dagböcker jag aldrig skrivit, jag slutar läsa de berömda författarna, jag håller för mina öron för ord jag inte längre vill höra

jag avbokar dn:s kultursidor, jag kommer aldrig att se ett enda litteraturprogram, jag ratar recensenterna, jag slänger mitt bibliotekskort, jag lämnar min bokklubb

jag andas bara i dina ord




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-12-21 18:33



Bookmark and Share


  Wolf Wallström
skall Du bli riktigt stor
så krävs det nog att Du
omsätter dessa ord i handling
2011-12-22

    ej medlem längre
Hoppas att du åtminstone skaffat nytt bibliotekskort igen ...
2011-12-21

    Birgersdotter VIP
ANDAS BARA DINA ORD...UNDERBART
2011-12-21
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP