Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Repris på exakt fyra år gammal goding - klockan 00.38 var det dags........


Vintersolstånd

Det skedde helt och hållet oförmärkt
Jorden skalv inte under mig,
inget buller hördes
datorn hängde sig inte,
lampan blinkade inte -
det skedde helt och hållet oförmärkt-

men det var ändå
som om hela norra halvklotet
andades ut i en befriad suck
när jordaxeln gick i botten
och påbörjade stigningen
mot ljusare tider




Fri vers av papillon
Läst 248 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-22 04:52



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Jo, jag var vaken och jag kände att det gungade! :)
2011-12-30

  Björn Nilsson VIP
00:38 sov jag, det var kanske därför jag inte märkte något. Men nu går det åt rätt håll!!!
2011-12-22
  > Nästa text
< Föregående

papillon