Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FF - högljud limerick

En frälsningssoldat ifrån Tranås
uti kårens pampiga bleckblås
spelte kraftfullt kornett
så att tonen bars lätt
från Tranås ända till Vanås




Bunden vers (Limerick) av papillon
Läst 287 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-12-22 20:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

papillon