Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jul frid

Att vara den du vill
Att vara där du vill
Att vara ensam om du vill

Du kan sakna de andra
men inte tvinga dem att vara
med dig

De du älskar bär du ändå alltid med dig
i hjärtat




Fri vers av Ewa Åkerlind
Läst 478 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-12-24 11:31



Bookmark and Share


  Minkki VIP
tyvärr läser jag post festum - hemma igen vid datorn.

'du kan sakna de andra
men inte tvinga dem att vara
med dig'

den insikten borgar för julfrid...
2011-12-30

  Ninananonia VIP
Fina tankar...go jul :)
2011-12-24

  aol
bara så santvännen kram god jul
2011-12-24
  > Nästa text
< Föregående

Ewa Åkerlind
Ewa Åkerlind