Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mats Henricsson och SAP:s offentliga harakiri

Den starkt engagerade medlemmen på sajten Mats Henricson har sedan åtskilliga år blockerat mig och på så sätt förhindrat att jag kommenterat hans författarskap. När han nu med sedvanlig emfas utropar skriverierna angående Håkan Juholt till de värsta i svensk mediahistoria och utpekar "Sveriges borgerliga elit" till de lömska regissörerna av denna förföljelse vill jag gärna göra en liten kommentar.
Det som för mig framstår som mest uppenbart i det närmast Shakespearianska drama, som under det senaste året utspelats inför öppen ridå, är att alla tunga aktörer faktiskt tillhör samma parti - det är olika fraktioner inom samma hov som i machiavellisk anda kör dolkar i ryggen på varandra, det är långt mer än decenniegamla oförrätter som nu görs upp i blod. Inför risken att mista en väl tilltagen, förhållandevis bekymmersfri försörjning i det stora partiets hägn, ylar nu ulvarna och far varandra i strupen och, ta mig fasen, hela det stolta partibygget sprätter upp sin egen ludna mage i ett magnifikt kollektivt harakiri - tarmarna rullar ut på backen!!

Sedan kan jag ha principiella invändningar mot att författare på sajten framför skickande av begagnat skithuspapper till politiska motståndare som en acceptabel utomparlamentarisk kampmetod




Prosa av papillon
Läst 330 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-12-26 21:28



Bookmark and Share


  Anders Nordlander VIP
Jäkligt synd att väljarna flyr socialdemokraterna (som det verkar, mig har de inte frågat). Vi behöver nämligen en stark kraft mot den sida av politiken som står för girighet, djungelns lag, uruselt skyddsnät, ökade klyftor, barnfattigdom etc etc.
2011-12-27

  LassO
"hur kan du då veta att han skrev så"? ;=)
2011-12-26
  > Nästa text
< Föregående

papillon