Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dagmar var det hon hette denna gången, inte Gudrun utan Dagmar - skit samma! Det var då ett jävla blåsande......


Natten efter stormen Dagmar

Femtio pannor
rivna ur mitt tegeltak -
skrämmande oljud!

klapper och smällar
en meter från mitt huvud
under snedtaket

Nu susar vinden
sina bleka ursäkter
över förlöpelsen

Det är så dags!




Fri vers (Fri form) av papillon
Läst 232 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-12-26 23:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

papillon