Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Långt härifrån

Du flyttar långt härifrån
långt ifrån mig.
Till ett annat land
till en annan värld.

Men det kanske är bäst så
att du börjar om på nytt.
Jag ska inte be dig att stanna
så självisk ska jag inte va.

Du flyttar långt härifrån
långt ifrån mig.
Men du vill bo långt härifrån
för att vara med din älskade.

Men det kanske är bäst
att du börjar om på nytt.
Inga problem eller krångel
du vill bara ha ett vanligt liv




Övriga genrer av Manal
Läst 319 gånger
Publicerad 2004-07-29 00:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal