Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poeter.ses skandalredaktion!!!!!!!!!!!!

Poetposten kan med stolthet presentera ett riktigt scååp uppspadat av våra ständigt grävande journalister. Har våra brinnande retortrar lyckats med konststycket att för en (i sammanhanget) ringa summa kontanter bli så bundis med herr skurkpoeten Slemme Sljivovica att denne visat ett par av honom innehavda fotografier vilka visar Poeter:se:s redaktion i minst sagt kompromenterande situationer. Sålunda ses en av redaktörerna med ett vällustigt leende sträcka ut handen och smeka något mjukt, pälsaktigt....
Det finns allt skäl att återkomma till denna skandal och man får förmoda att den ärade redaktionen känner golvet gunga.




Prosa av papillon
Läst 383 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-30 00:09



Bookmark and Share


  Nanna X
jamen nu ska vi väl inte vara oävna. även redaktionen får väl ha husdjur, klappa katten? f ö tycker jag grabbarna verkar göra ett utmärkt jobb.
2011-12-30

  Pitbullpudelns kärna
Ormen har ingen päls. Fan, har han päls? Nåväl, man ska inte döma någon, men någon kommer brinna i helvetet för det här!
2011-12-30

  LassO
Päls? ;=)
2011-12-30
  > Nästa text
< Föregående

papillon