Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

REDAKTIONSSKANDALEN!! MISSTANKE OM FALSKA FOTON!!

De för Poeter:se:s redaktion så kompromenterande uppgifterna resp bildbevisen som framdragits i ljuset av poetpostens grävande retortrar har som bekant allvarligt ifrågasatts av vissa redaktionsvänner. Vill vi från poetposten framhäva att vi uppfattat Slemme Slivovica som en alltigenom trovärdig person, särskilt som vi betalat honom en avsevärd summa pengar för att få se skandalfotona. Nu har emellertid anlitad expertis upptäckt att bilderna företer vissa egendomligheter som kan föra tanken till manipulationer t.ex tejp på baksidan och att den avbildade manspersonen har tre armar. En ytterligare egendomlighet är att den smekta pälsaktigheten har ett par piggt uppstickande öron av otvetydig kaninkaraktär. Vi kan i denna situation inte längre gå i god för att sagda bildbevis de facto föreställer vad de föreställer.
Att detta på något sätt skulle minska förtroendet för poetpostens borrande journalistik vore befängt. I stället framstår som i ett blixtljus poeter:se:s redaktions skumraskaffärer, som den visserligen sannolikt inte begått men kanske nog så gärna skulle velat begå om inte en skarpögd press höll sin tumme mitt i handen, som extra klandervärda.




Prosa av papillon
Läst 316 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-31 22:04



Bookmark and Share


    Katta70 VIP
Nu blev jag på gott humör. Speciellt av den sista mycket pricksäkra meningen.
2012-01-28

  vera gade VIP
och så börjar det nya året....till fyrverkeri och klockklang
alla vänner till papillon (inte hundrasen dock) önskas gott nytt!
2012-01-01

    imaginär
Vaknat nu?
2011-12-31
  > Nästa text
< Föregående

papillon